مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > برای دومین سال متوالی کسب رتبه دوم توسط مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان، در گفت و گو با خانم آزاده لیلاپرست رئیس مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، بنا بر اعلام محمدعلی گودرزی رییس موسسه آموزش عالی علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی، مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان در ارزیابی و تعیین رتبه مراکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی طی سل ۹۸ بر اساس اظهارات، فایل‌ها و مستندات واصله و یا دیگر اطلاعات موجود در موسسه توسط کارشناسان ذی‌ربط مورد بررسی و اعتبارسنجی قرار گرفت.

وی در ادامه به این نکته اشاره کرد، بر اساس این ارزیابی ‌ها مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان، با کسب رتبه دوم در بین سایر مراکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی، به عنوان سطح خوب ارزیابی شد.