مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی،آخرین مانور آزمون پایان نیمسال

آزاده لیلاپرست رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان خبر از برگزاری آزمون های مجازی در سامانه رویش داد.

وی در گفت و گو با روابط عمومی مرکز گفت” تمامی آزمون های پایان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی برگزار می گردد. دانشجویان می توانند از قسمت پنل آزمون سامانه امجد و یا آدرس exam.jde.ir با همان نام کاربری (کد ملی) و رمز عبور سامانه امجد وارد پنل آزمون شوید.”

ایشان در ادامه به نکات ذیل اشاره کرد:

۱- شرکت در مانور چهارم آزمون پایان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی از ساعت ۸ صبح روز پنج شنبه ۱۱ دی ماه الی ۱۶ بعدز ظهر  الزامی است.

۲- کارت ورود به جلسه آزمون می بایست از سامانه آموزشی دانشگاه (هم آوا) در مانور چهارم آزمون پایان نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی بارگذاری گردد.

۳- تمامی آزمون ها در سامانه آزمون برخط جهاددانشگاهی قابل مشاهده می باشد. در صورت عدم مشاهده آزمون خود حتماً به دانشگاه مراجعه نمایید.

۴-  آزمون های دروس هماهنگ در سامانه دیگری برگزار می گردد و اطلاعات سامانه آن در روزهای آتی اطلاع رسانی می گردد.(دانشجویان به غیر از ترم یک) جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه آموزشی هم آوا مراجعه تمایید

⇓برروی تصویر زیر اشاره نمایید⇓

نکته: حتماً از مرورگر کروم (chrome) به روز شده(Update) جهت ورود به سامانه استفاده نمایید.

سامانه آزمون بر خط جهاددانشگاهی

سامانه آموزشی دانشگاه هم آوا

شماره ۱  می بایست در کادر پاسخ سوال خود را تایپ نمایید و اگر قصد دارید پاسخ سوال را به صورت عکس و یا فایل PDF ارسال نمایید حتماً در کادر این متن را تایپ نمایید (پاسخ سوال به صورت فایل ارسال گردید)

شماره ۲ فایل خود را انتخاب نمایید (حجم فایل های ارسالی با فرمت jpg  و یا pdf و فایل صوتی حداکثر ۵ مگا بایت)

شماره ۳ پس از انتخاب فایل حتماً بارگذاری فایل ضمیمه را انتخاب نمایید و پس از آپلود، فایل خود را مشاهده نمایید .

شماره ۴ حتماً پس از پاسخ به هر سوال گزینه ارسال پاسخ را انتخاب نمایید

شماره ۵ پس از پاسخگویی به تمامی سوالات حتماً گزینه پایان آزمون را انتخاب نمایید.