سمیرا علیمحمدی

عکس خبری

مدیر آموزش مرکز از برگزاری آزمون های پایان ترم به صورت مجازی و حضوری خبر داد. سمیرا علیمحمدی در ادامه افزود با توجه به ابلاغیه دانشگاه جامع علمی کاربردی، امتحانات پایان ترم دروس نظری مجازی و دروس صرفا عملی بصورت حضوری برگزار خواهد شد. وی در تاکید کرد، درس تربیت بدنی و ورزش به علت شرایط کرونایی به صورت کتبی در زمان مقرر خود در سامانه مجازی برگزار خواهد شد. دروس کاربینی و کارورزی آزمون پایان ترم ندارند. دانشجوی گرامی ،امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱  در سامانه lms.jde.ir برگزار می گردد. صرفا زمان های درج شده در سامانه فوق معتبر می باشد. آزمون دروس عمومی و مهارت مشترک به شرح ذیل ، به صورت متمرکز در سامانه اعلامی از طرف دانشگاه جامع علمی کاربردی طبق زمانبندی اعلامی برگزار خواهد شد .
***زمان درج شده در سامانه هم آوا برای این دروس قابل استناده نمی باشد.***