به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان، در گفت و گو با رییس مرکز خانم آزاده لیلاپرست از اعلام پذیرش مرحله «تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی حرفه‌ای و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۳۹۹ در بهمن‌ماه این دانشگاه خبر داد.

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان ضمن اعلام این خبر افزود: بدین ‌وسیله به اطلاع داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی این مرکز آموزشی  (اعم از داوطلبانی که در پذیرش مهرماه ثبت‌نام کردند و یا نکردند) می‌رساند، براساس مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو وزارت متبوع مقرر شد با توجه به عدم تکمیل ظرفیت پذیرش برخی از رشته‌های تحصیلی در پذیرش دوره‌های کاردانی حرفه‌ای و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال ۱۳۹۹، «تکمیل ظرفیت» پذیرش دوره‌های مذکور در بهمن‌ماه صورت پذیرد.

وی گفت: متقاضیان می‌توانند در مقطع کاردانی از روز سه‌شنبه مورخ ۱۶ دی‌ماه لغایت دوشنبه مورخ ۲۲ دی‌ماه و در مقطع کارشناسی از روز چهارشنبه مورخ ۱۷ دی‌ماه لغایت سه‌شنبه مورخ ۲۳ دی‌ماه سالجاری با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org از رشته‌ ‌های موجود در این مرکز اطلاع حاصل کرده و برای ثبت‌نام به مرکز آموزشی واقع در زنجان اراضی پایین کوه جنب میدان شورا طبقه دوم مراجعه کنند.