رئیس مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان از کسب رتبه اول توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان بین همه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور خبر داد.
آزاده لیلاپرست در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در ارزیابی سال ۱۴۰۰ در بخش‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی، کارآفرینی،فناوری، مالی، مدرسان، گسترش و نظارت، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان بین همه مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور رتبه اول را کسب کرد.
وی تصریح کرد: مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان در این ارزیابی که از بین ۴۲ مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی کشور انجام شد، مرکز برتر انتخاب شود.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر این مرکز، با راه‌اندازی ۲۴ کد رشته در سال‌تحصیلی قریب به ۹۰۰ دانشجو را تحت پوشش خدمات آموزشی خود قرار داده است و از ترم جاری در رشته شیمی آزمایشگاهی شاخه صنایع غذایی دانشجو جذب می‌کند.
رئیس مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان خاطرنشان کرد: از ابتدای فعالیت مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان تاکنون قریب به ۷ هزار دانشجو از این مرکز آموزشی فارغ‌التحصیل شده‌اند.