مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > آغاز ثبت‌نام کاردانی و کارشناسی مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان

رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی استان زنجان از آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کاردانی و کارشناسی بدون کنکور دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان خبر داد.

آزاده لیلاپرست در گفت‌وگو با روابط عمومی مرکز، با اشاره به آغاز ثبت‌نام بدون کنکور مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی استان زنجان در بهمن‌ماه امسال، اظهار کرد: انیمیشن، تربیت مربی پیش از دبستان، حسابداری امور مالی، حقوق ثبتی، روابط عمومی، طراحی لباس، مترجمی زبان، مددکاری اجتماعی، مدیریت کسب و کار، معماری، پشتیبانی سیستم های رایانه ای، شبکه های رایانه ای از جمله رشته‌های مقطع کاردانی حرفه‌ای قالب پذیرش در این دانشگاه است.

وی با اشاره به رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای این دانشگاه، افزود: تربیت مربی پیش دبستانی، حسابداری امور مالی، حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عمومی، طراحی لباس، مترجمی همزمان انگلیسی، مددکاریی اجتماعی، مدیریت امور فرهنگی، مهندسی شبکه های رایانه ای رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی زنجان است.

این مسئول با اشاره به آغاز ثبت نام کاردانی و کارشناسی بدون کنکور دانشگاه علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی استان زنجان، ادامه داد: برای رشته‌های حقوق، حسابداری، مهندسی IT، مدیریت کسب و کار، مددکاری، روابط‌عمومی، مدیریت فرهنگی، معماری، طراحی لباس، مترجمی زبان و تربیت مربی پیش از دبستان برای ترم بهمن امکان ثبت‌نام وجود دارد.

رئیس مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی استان زنجان خاطرنشان کرد: ثبت‌نام تکمیل ظرفیت از ۴ تا ۱۷ دیماه بوده و علاقه‌مندان می‌توانند بدون کنکور در رشته‌های مذکور و از طریق مراجعه حضوری به آدرس اراضی، میدان شورا، مجتمع جهاددانشگاهی و یا با شماره ۳۳۰۳۵۴۰۰ تماس حاصل کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند.