مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > آیین استقبال نو دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان برگزار شد

آیین استقبال از نودانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان آیین استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان صبح روز یکشنبه ۹ آبان با حضور دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر شهمیری سرپرست دفتر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر زلفخانی معاون آموزشی دانشگاه زنجان، مدرسان و دانشجویان زنجانی در سالن کنفرانس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. در این مراسم معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی خطاب به دانشجویان نو ورود گفت: بعد از یادگیری برای بدست آوردن مهارت باید تکرار و تمرین داشته باشید، تا در یادگرفته خود موفق باشید. سلیمان عباسی با تاکید بر جمله ‘علم انسان به اندازه ندانسته هاست’ افزود: هر چقدر علم و دانش بیشتر باشد تواضع بیشتر می شود. وی گفت: سیاست های دانشگاه جامع علمی کاربردی ارتقاء مهارت شاغلین بخش های مختلف می باشد. عباسی در ادامه با اشاره به حوزه فرهنگی و دانشجویی گفت: دانشجویان وارد کار شوند و در کارهای دانشجویی و فرهنگی مشارکت حداکثری داشته باشند. دکتر عباسی با ارائه برنامه های معاونت فرهنگی گفت: برنامه های مختلف و متفاوتی در حال اجرا بوده و در آینده برگزار خواهد شد،اعم این برنامه ها: پنجمین جشنواره رویش به میزبانی استان زنجان، مسابقات مناظره دانشجویی با موضوع بحث های مهارتی، دومین دوره المپیاد مهارتی دانشجویی در ۱۲ گروه رشته، مسابقات دانشگاه سبز، مسابقات حوزه ایثار و شهادت، سومین مسابقات نشریات دانشجویی، مسابقات ورزشی بین دانشگاهی در رشته های دارت، پومسه، کاتا، شطرنج- مسابقات قرآنی و کتابخوانی و طرح واژه های آسمانی می باشد که سرعت و قدرت یادگیری کلمات قرآنی را افزایش می دهد،  کلیه برنامه و مسابقات فرهنگی دانشگاه بر روی صفحه اینترنتی cs.uast.ac.ir  قابل مشاهده می باشد. وی افزود: معاونت فرهنگی با ارائه وام، کار دانشجویی، مشاوره دانشجویی، انتخاب دانشجوی نمونه، بیمه دانشجویی و انجمن دانش آموختگان فعالیت‌هایی هستند که از دانشجو حتی بعد از فارغ التحصیلی حمایت می کند. معاون آموزشی دانشگاه زنجان در این مراسم با اشاره به تفاوت دانشگاه ها در نحوه آموزش گفت: هر دانشجو در هر دانشگاهی موثر است و فقط تلاش و کوشش افراد هست که نتیجه بخش می باشد. دکتر حبیب اله زلفخانی گفت:همه کارکنان و دانشجویان باید ذهنیت پرسشگر داشته باشند و جستجو گر باشیم تا به نتیجه مطلوبی برسیم. وی افزود: اخلاق آموزشی را همه اساتید، دانشجو و کارکنان باید توجه کنند تا ارتباط یاد دهنده و یادگیرنده موثر باشد. زلفخانی با اشاره به دنیای دیجیتال افزود: اساتید و دانشجویان باید با فرهنگ و اصول استفاده از آموزش الکترونیکی و دنیای دیجیتال بصورت جامع و کامل آشنا شده و آموزش داده شوند، زیرا کشور در سال‌های پیشرو نیازمند این آموزش می باشد. معاون آموزشی دانشگاه زنجان گفت: از تمایزات دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها در ایده پردازی، آموزش عملی، تجربه و دقت، ارزیابی بر اساس کار تجربی، توجه ویژه به موضوعات شغلی و فارغ التحصیلان کارگشا می باشد. در این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان با تبریک ورود با دانشجویان جدید گفت: دانشجویان نو ورود با انرژی و روحیه دانش پژوهی بدنبال کسب علم باشند. مرتضی واحدپور با تاکید بر رعایت قوانین گفت:دانشجویان با قوانین و مقررات دانشگاه آشنا شوند تا در ادامه تحصیل دچار مشکل نشوند و آشنایی با قوانین برای همه لازم و مهم می باشد و دانشجویان باید نسبت به قوانین  تحقیق کنند. لازم بذکر است در این مراسم میثاق نامه دانشجویی قرائت و از دو دانشجوی نخبه زنجانی امیر حسین صمدی و رقیه اکبری تجلیل شد. گفتنی است واحد فرهنگی دانشگاه جامع زنجان بعنوان یکی از واحدهای فرهنگی برتر توسط معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تجلیل شد.