مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > رئیس مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی خبر از رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه علمی-کاربردی جهاددانشگاهی داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز سرکار خانم آزاده لیلاپرست در جلسه دفتر ارتباط با جامعه و کارافرینی مرکز خبر از رصد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه علمی-کاربردی جهاددانشگاهی داد. وی چنین ابراز کرد که پیمایش مسیر شغلی فارغ التحصیلان و پیگیری دائمی موضوعی است که به صورت پراکنده در سطح دانشگاه ها انجام شده است هدف از اجرای طرح رصد اشتغال برنامه ریزی دقیقتر برای توسعه آموزش عالی و مهارتی می باشد. لیلاپرست ادامه داد انتظار می رود در اتمام طرح ارتباط خوبی میان فارغ التحصیلان و بدنه دانشگاه ایجاد شود.