صفا

به گفته مسئول روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان، تمامی کلاس های درسی ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۹۹ در سامانه امجد به آدرس (www.lms.jde.ir) برگزار خواهد شد. مصطفی صفا ضمن تبریک شروع ترم جدید و مصادف شدن آن با حلول ماه رجب، به این نکته اشاره کرد که شروع کلاس های آن لاین از۲ اسفند خواهد بود.نام کاربری و کلمه عبور هر دانشجوی برای نخستین ورود، همان شماره کد ملی می باشد. در صورت داشتن سوال ویا مشکل می توانید با شماره پشتیبانی ۳۳۰۳۵۴۱۴ تماس حاصل فرمایید.

با توجه به درخواست دانشجویان و اساتید محترم مبنی بر تهیه کلیپ‌های آموزشی سامانه جدید LMS ، معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی با همکاری معاونت آموزشی واحد صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک) تعدادی از راهنما‌های آموزشی آشنایی با سامانه LMS جدید را به شرح زیر آماده نموده و در تارگاه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی به آدرس http://jde.ir/fa/download/category/32 قرار داده است. دانشجویان و اساتید محترم می‌توانند فایل‌های ویدیویی را از نشانی فوق دریافت نمایند.

کلیپ‌های آموزشی فراگیران
• راهنمای استفاده فراگیر از سامانه LMS – بخش اول
• راهنمای استفاده فراگیر از سامانه LMS – استفاده از امکانات ارائه – بخش دوم
• راهنمای استفاده فراگیر از سامانه LMS – آشنایی با محیط کاربری فراگیر – بخش سوم