مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار فرهنگی > مراسم نودانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان با حضور ریاست واحد استانی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان مراسم نو دانشجویان با حضور آقای دکتر نریمان یوزباشی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، معاون علمی، رییس اداره فرهنگی دانشجویی ، اساتید محترم و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان برگزار گردید.
در ابتدا برنامه رییس مرکز آموزش سرکار خانم لیلاپرست ضمن خوش آمد گویی به میهمانان و دانشجویان نوورود، از ریاست محترم واحد استانی آقای دکتر یوز باشی دعوت کردند با ایراد سخنرانی، دانشجویان را رهنمود و بهره مند سازند.
دکتر نریمان یوز باشی ضمن عرض خداقوت به مسئولین و جهادگران مرکز آموزشی، از برگزاری این مراسم که با حضور دانشجویان نوورود برگزار گردید تشکر و قدردانی نمودند. ایشان در ابتدای سخنرانی خود از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان اشاره داشتند و از اهداف تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و اهمیت مهارت آموزی در کشور صحبت نمودند و لزوم پیگیری و مطالبه گری دانشجویان را جهت تحقق اهداف مهارت محوری خواستار شدند.
و همچنین گزیده ای از قوانین آموزشی توسط خانم سمیرا علیمحمدی مدیر آموزش و پژوهش مرکز به دانشجویان ارائه گردید.
در ادامه برنامه با پخش کلیپی که با همکاری کانون هنر های دیجیتال ساخته شده بود، همکاران مرکز آموزشی و مرکز آموزش جهاددانشگاهی معرفی گردید.
در پایان برنامه آقای مصفی صفا کارشناس فرهنگی دانشجویی مرکز به تبیین اهداف فرهنگی و نقش سازنده انجمن های علمی و پویایی کانون های فرهنگی اشاره کرد و انتخابات ۴ کانون های فرهنگی هنری، ۱۰ انجمن های علمی دانشجویی، و ۳ عضو مستقل شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویی با حضور ریاست محترم ستاد استانی و رییس اداره امور فرهنگی دانشجویی ستاد استان برگزار گردید.