صفا

نهمین دوره مسابقات کشتی آزاد و فرنگی و دومین دوره مسابقات کشتی پهلوانی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

مصطفی صفا در گفتگو با روابط عمومی مرکز از کسب مقام دوم وزن ۵۷ کیلو در نهمین دوره مسابقات کشتی دانشجویان علمی کاربردی سراسر کشور توسط دانشجوی عزیز آقای ساسان محمدی،خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی و استانی، مراسم اختتامیه نهمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه در رشته­ های کشتی آزاد و فرنگی و دومین دوره مسابقات کشتی پهلوانی با حضور ۱۵۸شرکت کننده از ۲۱ استان کشور به مدت ۳ روز به میزبانی واحد استانی اردبیل برگزار شد.

تیم‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی، البرز، تهران شرق، تهران غرب، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و اردبیل از جمله شرکت‌کنندگان در این مسابقات بودند. در این دوره از مسابقات مرکز جهاددانشگاهی زنجان با سه ورزشکار حضوری پررنگ داشت