مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار آموزشی > افتخاری دیگر از دانشجویان مرکز در هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت

به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان، رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان از اتمام اختتامیه هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در روز پنجشنبه ۱۷ بهمن ماه در شیراز خبر داد. سرکارخانم لیلاپرست به این نکته اشاره کرد که امسال از ۸۰۰ اثر ارسالی در ۱۱ بخش رقابتی از ۳۳ رتبه تقدیر به عمل آمد. سهم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان کسب رتبه اول بخش ویژه توسط انجمن کامپیوتر و کسب رتبه دوم بخش خلاقانه توسط انجمن روابط عمومی مرکز بود.

وی در ادامه اضافه کرد که این دو اثر برگزیده از مرکز جهاددانشگاهی، به جشنواره ملی حرکت نیز راه یافته اند. وی در خصوص جشنواره دانشجوی نمونه نیز چنین گفت که از آثار ارسالی مراکز علمی کاربردی به جشنواره دانشجوی نمونه سهم مراکز وابسته به جهاددانشگاهی صرفا چهار مرکز در این جشنواره بود. دانشجو ناصر ایمانی در رشته مدیریت کسب و کار از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زنجان به عنوان تنها دانشجوی نمونه استانی مورد تقدیر ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی جناب آقای دکتر امید و ریاست محترم موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی جناب آقای دکتر گودرزی قرار گرفت.