مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زنجان > اخبار فرهنگی > مراسم جشن انقلاب ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد

همزمان با دهه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران جشن با شکوهی با حضور دکتر یوزباشی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، جمعی از روسای مراکز علمی کاربردی و اساتید، کارکنان و دانشجویان به همراه خانواده های محترمشان در محل سالن اجتماعات ستاد استانی برگزار شد.

دکتر یوزباشی ضمن خیر مقدم به حضار محترم به این نکته اشاره داشت که دفاع از محرومان و مستضعفان و ایستادگی و مبارزه با ظالمان را از دستاوردهای این انقلاب برشمرد و در پایان گفت جهت دفاع از این دستاوردهای انقلاب اسلامی با شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن از این دستاوردها دفاع کنیم.

در ادامه این مراسم دکتر عباس بابایی معاونت هماهنگ کننده سپاه انصار المهدی (عج) زنجان با گرامیداشت ایام ا… دهه مبارک فجر، انقلاب اسلامی را حاصل مجاهدت خون شهیدان و رهبری حضرت امام(ره) و ملت ایران دانست و گفت قطعا یکی از بزرگترین نعمت هایی که خداوند به ملت ایران هدیه کرد همین نعمت انقلاب اسلامی است.

در ادامه مراسم برنامه های موسیقی، سرود، مسابقه و تجلیل از اساتید اجرا شد.